Biltävlingar och evenemang 2014

Dags att glutta igenom alla kalendarium igen och leta efter olika biltävlingar och evenemang som går av stapeln i Sverige under 2014. Vi kan lova att det blir ett antal per år, man känner inte till alla som körs men vi tänkte ge er ett axplock av dem som vi på KKRACING känner till. Det är tävlingar eller evenemang som ska köras inom kort. Vi kommer att skriva flera artiklar under året som denna. Även om det är inte är direkt kopplat till motorcyklar så tror vi att ni kommer att uppskatta det ändå. Vi återkommer med motorcykeltävlingar vid ett senare skede, vi lovar.

Uthållighetstävling 8-timmar

Den 8 mars är det dags för en uthållighetstävling som håller på i hela 8 timmar. Det är SMK Gävle som anordnar det tillsammans med Gävle Motorstadion. Loppet körs på Gävle Motorstadion, Rörberg. Mer info finns på SMK Gävles hemsida.

Prova på Drifting

Att köra drifting har varit på modet inom motorsporten ett bra tag nu och det har blivit en accepterad sport. Luleå Motorsällskap bjuder nu in till en prova på dag för isdrifting. Har du en körbar bil för motorsport så kan du komma till Lulviken, Kallax Luleå kl 9.00 den 23 mars för anmälan. Man kör samma dag. Ett krav är att man ska ha presenning med sig som kan placeras under bilen.

Detta var två stycken tävlingar och evenemang som går av stapeln nu i vinter/våren 2013. Som vi skrev i början av texten så blir det fler uppdateringar. Det kommer att komma en ny text om några veckor igen. Till dess, kör lugnt.

Comments are closed.