Bra artiklar för MC-intresserade på Bike.se

Bike är ett av Sveriges största mediala närverk för MC-ägare och MC intresserade. Här hittar du som besökare på www.bike.se massor av artiklar om vad som händer i MC världen. Här finns reportage, nyheter, tester, videosamling, forum och ett stort community. I community sektionen hittar den intresserade allt som är värt att veta. Här finns det recensioner, ett galleri, garage och väg tips samt alla medlemmars video uppladdningar.

Många tester

På Bike.se finner du intressanta tester av alla förekommande MC-märken på marknaden. Det gör rena specifikationstester, dueller och jämförande tester. En helt unik testsektion hittas i form av att testa begagnade MC, i vilken det idag finns nästan 200 olika tester. Ett bra forum för de som funderar på att köpa en begagnad motorcykel.

Bra Nyheter och reportage

På Bike.se hittar du utförliga reportage om klassiska MC, konsumenthjälp, olika projekt, körskola och MC nostalgi. Under nyheter finns mycket läsvärt, och skrivet på ett sätt som intresserar och underhåller den breda MC publiken.

Bike.se och dess forumsektion

Här blir man smått överraskad av den stora mängd kommentarer, svar, frågor och ämnen. Detta måste vara det största Svenska forumet på Internet med MC relaterade frågor och diskussioner. Ämnen och trådar i dessa ämnen verkar ha en oändligt stridande ström.

Tänk också på att Bike.se inte bara är en plats på Internet, utan också en väl ansedd tidning som ges ut 10 gånger per år. Du kan också bli medlem på Bike.se, vilket är gratis genom att skapa ett nytt konto på deras hemsida så du får tillgång till allt på Bike.se och alla funktioner.

Comments are closed.