Ladda inför Power Meet 2015

Till alla bilisters stora glädje, så har vi i Sverige ett årligen återkommande evenemang som är världens största bil-träff. Detta unika koncept heter Power Big Meet, och är en ren fest för alla som äger och älskar amerikanska bilar. För alla dessa, och det är många, går inte att bara läsa om detta evenemang utan det måste helt enkelt upplevas live på plats.

Nu är det dags att börja ladda för Big Power Meet 2015. Big Power Meet har funnits sedan 1978, och har växt sig starkare och starkare år för år. Idag finns det nog inte en enda ägare av en amerikansk bil i Sverige, och även övriga världen, som inte känner till denna stora bil-träff.

För de som inte känner till Big Power Meet, så finns det mycket information på nätet att hämta för att snabbt uppdatera sig och förstå vad Big Power Meet står för. Helt enkelt en fest för entusiaster av den amerikanska bilvärlden. Vill du kolla in tidigare videos och information från Big Power Meet 2014 och 2013 så är ett av de bästa valen att söka efter Big Power Meet på You Tube. Då får du genast insikten om vad detta evenemang betyder och innebär för den amerikanska bilvärlden.

Detta är Power Meet och Big Power Meet 2015

Big Power Meet går som vanligt av stapeln i Västerås. Mellan 2-4 juli hålls detta världskända och unika evenemang och fest, och är arrangerat av American Car Club Sweden. Power Meet är mer än bara så för våra svenska älskare av amerikanska bilar. Power Meet konceptet innehåller evenemang hela våren och sommaren. Med så mycket som hela sex träffar i olika svenska städer under 2015 så får alla intresserade även detta år sitt lystmäte tillfredsställt.

För att få all information, och känna trycket inför Big Power Meet, så är den enda riktiga platsen att få all information om evenemanget deras hemsida på nätet. Big Power Meet och deras hemsida hittar du här. Efter det så är det ingen tvekan. Alla med en amerikansk bil vet var de ska vara i Sverige under våren och sommaren.

Comments are closed.