Motorcyklisterna som visar sig vara något annat! (video)

Här är en annorlunda motorcykelvideo som vi kommer att spela upp. Vad som händer i klippet är någonting som man inte alls hade förväntat sig av det.

Kolla på den här! Vi skriver lite om den under klippet, läs inte där innan du har sett det!

Att döma av det här klippet så är det troligen i Ryssland. Texten antyder att det ryska. Översätter man texten till engelska blir det ”Bikers attack on the car! (with a surprise ending!)”. Alltså motorcykelgäng attackerar en bil, med en överraskning på slutet.

Först i klippet får vi se en motorväg, olika kameror visar olika vinklar. Några sitter på motorcyklisterna och en sitter inne i förarsätet på en bil. Plötsligt så börjar en motorcykel närma sig en bil framför. Han signalerar att bilisten ska svänga in och bakom honom följer ett stort gäng efter. En ur motorcykelgänget kliver av och går mot bilen. Han verkar märkbart upprörd över någonting, man ser att han skriker. Föraren i bilen klivet ut efter en stund och bemöter mannen och plötsligt blir det en hotfull stämning. Motorcykelkillen slänger ner mannen på huven. Vad man också ser i rutan på bilen är att det sitter en kvinna i passagerarsätet. Hon reser sig upp ur bilen när mannen blir nerkastad på motorhuven och pratar med gänget. Man hör inte vad de säger men troligen bråkar man lite. Kvinnan ser mycket uppjagad ut och då ser man att föraren vänder sig om, går fram till kvinnan och ställer sig på knä. Han friar till henne! Alla i motorcykelgänget applåderar.

Allt var bara ett prank för en kille som ville fria till sin tjej. Kanske vågat, eller hur?

Comments are closed.