TV-spel där man kör motorcykel

TV-spel där du kör motorcykel finns det många av genom TV-spelens historia, men bara några av dem har blivit populära och värda att nämna. För oss gamla TV-spels entusiaster så kommer vi säkert ihåg den gamla klassikern Road Rash, och Moto Racer som var några av de första TV-spel som kom till Playstation 1 där vi började kunna se en hyfsad grafik för att känna njutning och spänning i TV-spels-världen.

Både Road Rash och Moto Racer kom även ut som pc-spel. De var bägge producerade av Electronic Arts, som var den största speltillverkaren inom motorsport spel på den tiden. Nu talar vi så långt tillbaka som 1999. Sedan dess har mycket hänt inom TV-spels-världen, och nu ser vi fantastiska spelmiljöer, unik grafik och mera funktioner och möjligheter i varje spel som kommer ut.

Med denna utveckling så kan vi lätt få tankarna att det finns massor av bra TV-spel där vi kan köra motorcykel. Så är det tyvärr inte, och denna genre är väldigt begränsad då det kommer till att finna TV-spel med bra kvalitet, styrfunktion och spel värde.

Vilka TV-spel är det som gäller idag om vi vill köra motorcykel

Idag finns det i stort sett bara ett fåtal populära TV-spel i motorcykel genren. Dessa är GTA (Grand Theft Auto), som har utvecklats till att bli en megasuccé inom både bil och motorcykel körande med ett spel värde i att utföra olika uppdrag för organiserad brottslighet i unika miljöer.

Vill du bara köra motorcykel så har MotoGP 13 kommit ut, och innehåller fantastiska scener i realistiska miljöer. Dock är det många som har åsikter om spel värdet i denna serie av MotoGP, då många föredrar tidigare versioner i serien.

I vilket fall finns dessa spel, och mer därtill att finna hos CDON. Grand Theft Auto kan du hitta här, och MotoGP 13 finner du genom att klicka här.

Comments are closed.